Despre noi

Oferte cazare in sibiu

Oferta Craciun 2021

Hotelul nostru va asteapta in perioada 24-27 Decembrie 2021 sa petreceti alaturi de familie sau prieteni intr-o atmosfera calda si festiva Sarbatorile de iarna in minunatul oras Sibiu, intr-o vacanta de cateva zile pe care cu siguranta o meritati!

Alegeti dumneavoastra cazarea in:

  • Camera DBL – 329 Lei
  • Camera Triplă – 389 Lei
  • Apartament - 469 Lei
  • Penthouse - 499 lei

Oferta este valabilă pentru minim 3 nopti de cazare.

Daca rezervati intreaga capacitate a hotelului (7 camere DBL, 3 camere Triple, 2 apartamente) sau mai mult de 3 nopti de cazare va oferim un discount de 10%.

Tarifele cuprind cazare, mic dejun-bufet suedez, internet wi-fi, parcare privata, room service și toate taxele incluse.

Oferta Revelion 2022

In perioada 28 Decembrie 2021- 02 Ianuarie 2022 va asteptam sa petreceti cu noi Revelionul. Pachetul de 3 zile pe care vi-l oferim cuprinde cazare, mic dejun – bufet suedez, internet wi-fi, parcare privata, room service si toate taxele incluse.

Alegeti dumneavoastra cazarea in:

  • Camera DBL – 629 Lei
  • Camera Triplă – 689 Lei
  • Apartament - 769 Lei
  • Penthouse - 899 lei

Oferta este valabilă pentru minim 3 nopti de cazare.

Daca rezervati intreaga capacitate a hotelului (7 camere DBL, 3 camere Triple, 2 apartamente) sau mai mult de 3 nopti de cazare va oferim un discount de 5%.

Detalii la tel.: +40 (744) 503 059

Cazare in Sibiu

Facilitati & Servicii

Camere & Apartamente

Hotelul PREMIER dispune atat de camere luxoase, cat si de apartamente pentru adeptii filozofiei „ultimate accommodation”

Free Wifi

Beneficiezi de acces gratuit la internet in interiorul hotelului, putand astfel sa navighezi de pe orice dispozitiv wireless.

Receptie 24/7

Personalul hotelului Premier iti sta la dispozitie pe intreaga perioada de acomodare, incercand sa raspunda solicitarilor tale.

Acomodare in Sibiu

Hotelul nostru ofera clientilor sai parcare in fata hotelului, in limita locurilor disponibile, astfel nu e nevoie sa te ingrijoreze siguranta masinii tale.

Plati prin Card

Stim cat de importanta e pentru tine siguranta si rapiditatea tranzactiilor, oferindu-ti asftfel optiunea de a plati acomodarea in sibiu cu ajutorul cardului.

Restaurant

Pe cat de importanta e prima masa a zilei, pe atat de importante sunt serviciile pe care ti le oferim. La noi ai poibilitatea de a servi micul dejun in cadrul hotelului.